Diensten

Hier kunnen we u mee helpen

Onze specialiteiten

Metsel- en voeg werk

Metselwerk en voegwerk zijn essentiële aspecten van het bouwproces. Metselwerk kan uit verschillende soorten stenen bestaan, zoals bakstenen, natuursteen of betonblokken. Wij zorgen ervoor dat de stenen op de juiste manier geplaatst worden, zodat de muur stevig en waterdicht is.


Voegen kunnen verschillende patronen en stijlen hebben en de keuze hiervoor hangt af van de smaak van de klant en de esthetiek van het gebouw. Voegwerk is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van het metselwerk, maar heeft ook een belangrijke functie in de bescherming van de muur tegen vocht en temperatuurschommelingen.

Timmerman almere

Kunstof kozijnen

kozijnen laten plaatsen almere

Kozijnen zijn essentieel voor de stevigheid en de isolatie van het gebouw en zorgen voor een goede afwerking van de ramen en deuren. We zorgen ervoor dat de kunstof kozijnen op de juiste manier worden geplaatst zodat het goed past bij de ramen en deuren en een goede aansluiting heeft op de gevel.


We meten en zagen zeer nauwkeurig om het kozijn op de juiste maat te maken en het perfect te plaatsen. We beschikken over de juiste kennis en eigenschappen van verschillende soorten kozijnen en weten hoe we deze op de juiste manier moeten installeren.


Wilt u meer informatie over onze kunstof kozijnen? Klik dan op de link: https://termoplast.ro/en/ferestre-si-usi-pvc/tamplarie-pvc-trp-geneo

Gevel montage

Gevelmontage is een vak dat nauwgezet precisie, ervaring en kennis vereist om een succesvol en duurzaam resultaat te behalen. Het is een belangrijke stap in de bouw of renovatie van een gebouw omdat de gevel niet alleen het uiterlijk van het gebouw bepaalt maar ook de veiligheid, het comfort en de isolatie van het gebouw beïnvloedt.


Door precisie, ervaring, vakmanschap, oog voor detail en kennis van veiligheid kunnen wij een gevel construeren die niet alleen functioneel en veilig is maar ook mooi en esthetisch aantrekkelijk.

gevel montage almere

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.